Kerro vapaasti millaisia juttuja haluaisit lukea Huipun www-sivuilta? Ja Huippu kiittää!


ashmei-run-mens-vest-red-front
ashmei-run-mens-vest-red-back

Miesten hihaton paita, punainen

75.00 sis. alv

Kevyt, hihaton juoksupaita MERINO+CARBON-sekoitteesta.

Poista
Osasto:

Tuotekuvaus

ashmei-run-mens-vest-red-front
Kevyt, hihaton juoksupaita tarjoaa erinomaista suorituskykyä juoksuun ja mihin tahansa liikuntaan. MERINO+CARBON-sekoitteesta valmistetussa paidassa on luonnostaan mahtavat lämmönsäätelyominaisuudet. Paita haihduttaa vettä ja kuivuu tehokkaasti. Hyvän näköinen ja miellyttävä päällä.

Värit: punainen, musta ja harmaa
Koot: s, m, l ja xl

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta? Eikö haluamaasi kokoa ole varastossa? Lähetä viesti Huipun verkkokauppaan: info@huippumountainshop.fi Vastaamme mahdollisimman pian.

Moninkertaisesti palkittu Ashmei vie urheiluvaatteet uudelle tasolle: näissä varusteissa yhdistyy korkealaatuinen materiaali (merinovilla) huipputyylikääseen designiin ja loppuun asti hiottuihin yksityiskohtiin (hengittävyys, hiertämättömät saumat, heijastavat yksityiskohdat, istuvuus, taskut ja mm. kuulokejohtojen kuljettaminen). Ashmeillä on omat kategoriansa juoksuun ja pyöräilyyn, mutta useimmat vaatteet sopivat kaikkeen liikuntaan. Merinovilla on antibakteerista ja kutiamatonta, se lämmittää kylmässä ja viilentää lämpimässä, ja on lisäksi kierrätettävää ja kestävää. Ripaus carbonia (hiilikuitu) parantaa vaatteiden kuivumista.

Tuotemerkin taustalla on brittisuunnittelija Stuart Brooke, joka työskenteli 25 vuotta isoille kansainvälisille urheilubrändeille – ennen kuin sai tarpeekseen sekä käyttäjille että ympäristölle haitallisista synteettisistä materiaaleista ja mitäänsanomattomasta ulkonäöstä.

”Onko juoksu sinulle harrastus, jossa yrität vain selvitä vähimmällä, vai yritätkö olla niin hyvä kuin suinkin mahdollista?

Sen jälkeen kun synteettiset kankaat tulivat markkinoille, juoksuvaatteiden kehittämistrendi oli kilpajuoksua pohjalle – toisin sanoen innovaatioita on tehty yhä vähemmän ja vähemmän. Teepä testi ja kokeile. Katso minkä tahansa erikoisliikkeen t-paitoja, juoksutrikoita ja takkeja ja peitä niistä logot. Vaikka tarkastelisit tuotteita kuinka läheltä tahansa, tuskin sittenkään pystyt erottamaan vaatemerkkejä toisistaan.

Siksi ashmei käyttää merinovillaa. Meille kaikkein tärkeintä on luoda ensiluokkainen vaate. Tiedämme, että vain tekemällä parasta voidaan tarjota juoksijalle luottosetti, jonka avulla tämä pystyy parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Ensiluokkainen juoksuvaate syntyy käyttämällä saatavilla olevista materiaaleista vain parhaita.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.