Kerro vapaasti millaisia juttuja haluaisit lukea Huipun www-sivuilta? Ja Huippu kiittää!


Ale!
p3-yvette-112-rp2

DPS Pure3 Yvette112

1,249.00 624.50 sis. alv

Naisten legendaarinen läskisuksiklassikko, jolla pärjää myös kovissa olosuhteissa ja kovassa vauhdissa. Keveytensä ansiosta erinomainen myös randonnee-käyttöön.

Poista
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Tuotekuvaus

p3-yvette-112-rp2
DPS Pure3 Yvette112 on legendaarinen ja moninkertaisesti palkittu naisten suksi. Yvette112 PURE3 -rakenteella (prepreg-hiilikuidun ja sandwich-rakenteen yhdistelmä suorilla sivuvalleilla) toimii erinomaisesti erityisesti pehmeässä lumessa, mutta hienosti ja leikkaavasti myös kovalla alustalla. Mallin onkin kehuttu saavan hiihtäjät laskemaan yksinkertaisesti entistä paremmin oivallisesti suunnitellun muotonsa ansiosta. PURE3 -rakenteen ansiosta suksen paino on tavallisia suksia merkittävästi kevyempi.

Sivuleikkaus:141-112-128 (168 cm)
Kääntösade: 15-18 m (168 cm)
Pituudet 158, 168, 178 cm
Paino: 1 785 g, 178 cm

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta? Eikö haluamaasi kokoa ole varastossa? Lähetä viesti Huipun verkkokauppaan: info@huippumountainshop.fi Vastaamme mahdollisimman pian.

DPS on vuonna 2005 perustettu amerikkalainen suksimerkki, joka on saanut kulttimaineen hiihtäjien keskuudessa ympäri maailman – eikä turhaan. DPS elää ja hengittää lajin mukana, ja on alansa pioneeri etenkin hiilikuiturakenteisten suksien valmistuksessa.

DPSn kantavana ideana on suksisarja, josta voi valita sukset omiin tarkoituksiin ja mieltymyksiin sopivimmalla rakenteella. Vaihtoehtoisia rakenteita on kolme:

PURE3 Malliston lippulaiva, jossa on ainoana suksena maailmassa yhdistetty prepreg-hiilikuitu sandwich-rakenteeseen. Lopputulos tuo laskuun keveyttä ja voimaa. Made in Utah, USA.

TOUR1 Äärimmäisen kevyt, hiihtovaelluksille tarkoitettu suksi prepreg-hiilikuitu/balsa -rakenteella, jossa ei ole tingitty laskuominaisuuksista. Huomattavasti kevyempi kuin PURE3, mutta ei yhtä voimakas laskea. Made in Utah, USA.

FOUNDATION DPSn huippu-uutuus tälle kaudelle. Sarjan hinnaltaan edullisin suksi, jossa ei kuitenkaan ole tingitty laadusta. Rakenteessa on yhdistetty hiilikuitu, bambu ja lasikuitu. Tuloksena on vapaalaskusuksi, jonka laskutuntuma on voimakas ja joustava.

1 arvio tuotteelle DPS Pure3 Yvette112

  1. :

    Ehdoton rocker-puuterisuksi, joka pärjää vähän kovemmassakin menossa. Kevyen rakenteen ansiosta yllättävän kevyt suksi myös pikkurandoille. Ei varsinaisesti mikään rinnesuksi, mutta sivuleikkausprofiilinsa takia kääntyy yllättävän hyvin rinteessäkin.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.