Kerro vapaasti millaisia juttuja haluaisit lukea Huipun www-sivuilta? Ja Huippu kiittää!


Ale!
p3-wailer106_1

DPS Pure3, Wailer106

1,249.00 749.40 sis. alv

DPS Pure3 Wailer 106 – todellinen sweet spot -varuste kaikille laatutietoisille hiihtäjille! Jämäkkä ja laskettava kaikkien olosuhteiden suksi, joka on rakanteensa ansiosta silti kevyt. Soveltuu myös touring-käyttöön. Oivallinen valinta takamaastoihin, mutta toimii myös hoidetulla rinteellä. Klassikko.

Poista
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Tuotekuvaus

p3-wailer106
DPS Wailer 106 on tämän kauden uutuusmalli, laatutietoisen hiihtäjän sweet spot -varuste ja joka paikan höylä, joka soveltuu yhtä hyvin pehmeisiin kuin koviinkin olosuhteisiin. PURE3-rakenteen ansiosta (prepreg-hiilikuidun ja sandwich-rakenteen yhdistelmä suorilla sivuvalleilla) suksen kanttipito, jämäkkyys ja laskettavuus ovat huippuluokkaa, mutta suksen paino on silti tavallisia suksia merkittävästi kevyempi. Tämä malli sopiikin myös vauhdikkaan laskijan touring-käyttöön.

Sivuleikkaus:135-106-124 (185 cm)
Kääntösade: 18 m (185 cm)
Pituudet: 168, 178, 185, 191 cm
Paino: 1 819 g, 185 cm

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta? Eikö haluamaasi kokoa ole varastossa? Lähetä viesti Huipun verkkokauppaan: info@huippumountainshop.fi Vastaamme mahdollisimman pian.

DPS on vuonna 2005 perustettu amerikkalainen suksimerkki, joka on saanut kulttimaineen hiihtäjien keskuudessa ympäri maailman – eikä turhaan. DPS elää ja hengittää lajin mukana, ja on alansa pioneeri etenkin hiilikuiturakenteisten suksien valmistuksessa.

DPSn kantavana ideana on suksisarja, josta voi valita sukset omiin tarkoituksiin ja mieltymyksiin sopivimmalla rakenteella. Vaihtoehtoisia rakenteita on kolme:

PURE3 Malliston lippulaiva, jossa on ainoana suksena maailmassa yhdistetty prepreg-hiilikuitu sandwich-rakenteeseen. Lopputulos tuo laskuun keveyttä ja voimaa. Made in Utah, USA.

TOUR1 Äärimmäisen kevyt, hiihtovaelluksille tarkoitettu suksi prepreg-hiilikuitu/balsa -rakenteella, jossa ei ole tingitty laskuominaisuuksista. Huomattavasti kevyempi kuin PURE3, mutta ei yhtä voimakas laskea. Made in Utah, USA.

FOUNDATION DPSn huippu-uutuus tälle kaudelle. Sarjan hinnaltaan edullisin suksi, jossa ei kuitenkaan ole tingitty laadusta. Rakenteessa on yhdistetty hiilikuitu, bambu ja lasikuitu. Tuloksena on vapaalaskusuksi, jonka laskutuntuma on voimakas ja joustava.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.