Kerro vapaasti millaisia juttuja haluaisit lukea Huipun www-sivuilta? Ja Huippu kiittää!


Ale!
yvette_f112

DPS Foundation Yvette112

749.00 374.50 sis. alv

DPS Yvette112 on DPS:n legendaarinen naisten malli. Foundation-rakenteella suksi on suorituskykyinen syvässä lumessa, mutta myös kovissa olosuhteissa, korppukelissä ja hoidetuillakin rinteillä. Vakaa ja luotettava laskiessa, myös kovassa vauhdissa.

Poista
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Tuotekuvaus

foundation_-yvette-f112
DPS Yvette112 on DPS:n legendaarinen ja moninkertaisesti palkittu naisten malli. Foundation-rakenteella suksi on suorituskykyinen syvässä lumessa, mutta myös kovissa olosuhteissa; korppukelissä ja hoidetuillakin rinteillä. Vakaa ja luotettava laskiessa, myös kovassa vauhdissa.

Sivuleikkaus:135-112-124 (178 cm)
Kääntösade: 15 m (178 cm)
Pituudet 158, 168, 178 cm

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta? Eikö haluamaasi kokoa ole varastossa? Lähetä viesti Huipun verkkokauppaan: info@huippumountainshop.fi Vastaamme mahdollisimman pian.

DPS on vuonna 2005 perustettu amerikkalainen suksimerkki, joka on saanut kulttimaineen hiihtäjien keskuudessa ympäri maailman – eikä turhaan. DPS elää ja hengittää lajin mukana, ja on alansa pioneeri etenkin hiilikuiturakenteisten suksien valmistuksessa.

DPSn kantavana ideana on suksisarja, josta voi valita sukset omiin tarkoituksiin ja mieltymyksiin sopivimmalla rakenteella. Vaihtoehtoisia rakenteita on kolme:

PURE3 Malliston lippulaiva, jossa on ainoana suksena maailmassa yhdistetty prepreg-hiilikuitu sandwich-rakenteeseen. Lopputulos tuo laskuun keveyttä ja voimaa. Made in Utah, USA.

TOUR1 Äärimmäisen kevyt, hiihtovaelluksille tarkoitettu suksi prepreg-hiilikuitu/balsa -rakenteella, jossa ei ole tingitty laskuominaisuuksista. Huomattavasti kevyempi kuin PURE3, mutta ei yhtä voimakas laskea. Made in Utah, USA.

FOUNDATION DPSn huippu-uutuus tälle kaudelle. Sarjan hinnaltaan edullisin suksi, jossa ei kuitenkaan ole tingitty laadusta. Rakenteessa on yhdistetty hiilikuitu, bambu ja lasikuitu. Tuloksena on vapaalaskusuksi, jonka laskutuntuma on voimakas ja joustava.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.