Kerro vapaasti millaisia juttuja haluaisit lukea Huipun www-sivuilta? Ja Huippu kiittää!


Ale!
lotus_f124

DPS Foundation Lotus F124

749.00 374.50 sis. alv

Tämän kauden uutuus, DPS Foundation Lotus F124, toimii erinomaisesti pehmeässä ja syvässä lumessa, mutta myös silloin, kun olosuhteet vaihtelevat. Vaikka suksi on helppo ja vaivaton laskea, ominaisuudet riittävät myös isoon vauhtiin.

Poista
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Tuotekuvaus

foundation_-lotus_f124
Lotus F124 -malli on tämän kauden uutuus, jossa suunnittelun lähtökohtana on ollut saavuttaa maksimaalinen monipuolisuus leveiden suksien luokassa. Suunnittelun pohjana on ollut Wailer 112RP2:sen hyväksi havaittu muoto. DPS Foundation Lotus F124 toimii helposti pehmeässä ja syvässä lumessa, myös silloin, kun olosuhteet vaihtelevat. Vaikka suksi on helppo ja vaivaton laskea, sen ominaisuudet riittävät myös kovaan vauhtiin.

Sivuleikkaus:144-124-133 (185 cm)
Kääntösade: 23 m (185 cm)
Pituudet 178, 185, 191 cm
Paino: 2175 g, 185 cm.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta? Eikö haluamaasi kokoa ole varastossa? Lähetä viesti Huipun verkkokauppaan: info@huippumountainshop.fi Vastaamme mahdollisimman pian.

DPS on vuonna 2005 perustettu amerikkalainen suksimerkki, joka on saanut kulttimaineen hiihtäjien keskuudessa ympäri maailman – eikä turhaan. DPS elää ja hengittää lajin mukana, ja on alansa pioneeri etenkin hiilikuiturakenteisten suksien valmistuksessa.

DPSn kantavana ideana on suksisarja, josta voi valita sukset omiin tarkoituksiin ja mieltymyksiin sopivimmalla rakenteella. Vaihtoehtoisia rakenteita on kolme:

PURE3 Malliston lippulaiva, jossa on ainoana suksena maailmassa yhdistetty prepreg-hiilikuitu sandwich-rakenteeseen. Lopputulos tuo laskuun keveyttä ja voimaa. Made in Utah, USA.

TOUR1 Äärimmäisen kevyt, hiihtovaelluksille tarkoitettu suksi prepreg-hiilikuitu/balsa -rakenteella, jossa ei ole tingitty laskuominaisuuksista. Huomattavasti kevyempi kuin PURE3, mutta ei yhtä voimakas laskea. Made in Utah, USA.

FOUNDATION DPSn huippu-uutuus tälle kaudelle. Sarjan hinnaltaan edullisin suksi, jossa ei kuitenkaan ole tingitty laadusta. Rakenteessa on yhdistetty hiilikuitu, bambu ja lasikuitu. Tuloksena on vapaalaskusuksi, jonka laskutuntuma on voimakas ja joustava.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.