Kerro vapaasti millaisia juttuja haluaisit lukea Huipun www-sivuilta? Ja Huippu kiittää!


Puuterifilmi Lyngenistä ja Tirolista

Huipun viimeisimmän numeron galleriassa ylösalaisin liitänyt Jani Hujanen on koostanut lumipöllyisen videon viime talven laskuistaan Norjassa ja Itävallassa.

”Viime talvena suuntasimme toisen kerran kaudeksi Tirolin alueelle, josta löytyy hyvää laskumaastoa, kätevä koko Tirolin alueella toimiva kausikortti ja mikä parasta, paljon mukavaa Suomi-porukkaa. Videolla on pätkiä myös vuodenvaihteen reissulta Lyngenistä”, kuuluvat Janin saatesanat julkaisulle.

Kuvauspaikat: Lyngen, Norja & Tiroli, Itävalta

Laskijat:
Jani Hujanen
Svante Häggblom
Niklas Strengell
Iisakki Lemmetty
Ilkka Grönberg
Antti-Ville Lemmetty
Antti Leuku

Kaipaatko näitä käännöksiä? Pohditko missä päin maailmaa pohjat ovat kunnossa? Seuraa lumipohjien kehittymistä Huipun sääpalvelussa http://huippufreeride.fi/saa/ missä pääset selaamaan myös aluekohtaista säähistoriaa. Welcome!

Tags: , , , ,

Vastaa