Kerro vapaasti millaisia juttuja haluaisit lukea Huipun www-sivuilta? Ja Huippu kiittää!


Skiexpo 4. – 6.11.2016

Kuva: Mikko Lampinen

Kuva: Mikko Lampinen


Tervetuloa Huipun Skixepo-osastolle 6 g 149!

Mukana Vapaa Lasku -kirja, DPS, Ashmei ja Columbian arvonta, jossa palkintona palkintona erinomainen Columbia OutDry Ex Diamond -untuvatakki; vedenpitävä ja hengittävä talvikauden huipputuote, arvoltaan € 499,95!

f16_men_wo1115_452_outdry-ex-diamond-insulated-jacket

Erikoistarjouksena osastoltamme kaikkien outdoor-lajien ystävien mahtava lukupaketti:

Vapaa Lasku – tieto, taito ja turvallisuus -kirja (ovh. 49,90 €), Huipun kestotilaus (ovh. 40 €) ja Huipun pipo (ovh. 15 €) yhteishintaan 85 €!

vapaalasku-cover-only

Osastollamme pääset tutustumaan myös huippulaadukkaisiin DPS:n suksiin sekä Ashmein juoksu- ja pyöräilykamoihin ja tekemään myös edullisia ostoksia.

Huipun osasto sijaitsee lähellä Street Kitcheniä.

Lisää Skiexpon tapahtumista alla. Welcome!

huippu12_kansi

ADVERTORIAALI
Skiexpo tuo talven Messukeskukseen

Onko maa vielä pitkään musta ja milloin ensilumi sataa? Pyhäinpäivän viikonloppuna 4.–6.11. tätä ei kannata pohtia turhaan, sillä Messukeskuksessa järjestettävässä Skiexpossa on takuuvarmasti lunta! Vauhdikas tapahtuma kutsuu kävijöitä muun muassa hiihtämään oikealle lumelle, tekemään ostoksia sekä hengailemaan räppikeikoille samanhenkisten kanssa.

Messukeskukseen tuodaan marraskuun ensimmäiseksi viikonlopuksi yhteensä 200 kuutiometriä lunta Vuosaaren, Salmisaaren, Paloheinän, Malmin ja Konalan jäähalleista. Tapahtumaan rakennetaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa maastohiihtohiihtoladut aidosta lumesta, joilla kävijät pääsevät hiihtämään 35 metriä pitkän messusprintin ja samalla testaamaan Suksistudion uusimpia välineitä ja varusteita.

Suomen Ampumahiihtoliitto järjestää hiihtoladun viereen ekoaseammuntapisteen, jossa voi hiihtosprintin päätteeksi kisailla ammuntataidoissa. Lunta riittää myös Skiexpon ja BoardExpon Rail Games -alueelle, jossa kisaillaan reilimestaruudesta perjantaina ja lauantaina.
Skiexpon ohjelmalavalla Snow Stagella on tiedossa menevää ohjelmaa koko tapahtuman ajan. Luvassa on mm. uuden talvikauden uutuusvaatteita esittelevä Skiexpo Fashion Show, Fightback-puheenvuoro Pekka Hyysalolta sekä vapaalaskija Antte Lauhamaan vinkit turvalliseen tunturilaskuun. Instagrammaaja Eeva Mäkinen puolestaan kertoo talviretkeilystä sekä esittelee näyttäviä kuvia omilta reissuiltaan.

Koko perheen sunnuntai

Sunnuntaina 6.11. Skiexpossa on tarjontaa erityisesti perheen pienimmille. Skiexpo for Kids -alueella pienet messuvieraat pääsevät muun muassa peuhaamaan pomppulinnaan sekä hyörimään karuselliin. Pikkuväki voi myös testailla Wuuuf-liukureita oikealla lumella, laskea pulkkamäkeä sekä paijailla useita tuttuja hahmoja: mm. Muumipeikkoa, Ville Viikinkiä ja Werneriä. Sunnuntain muotinäytöksissä esitellään myös lasten vaatteita, kun catwalkin valtaavat taidokkaat lapsimallit.

Musaa messuilla

Huippusuosittu räppäri ja Vain elämää -sarjastakin tuttu Mikael Gabriel vetää keikan Expo Rail Game Stagella perjantaina 4.11. klo 18. Lauantaina 5.11. klo 16 lavan valtaa puolestaan Aste. Keikat kuuluvat messulipun hintaan.

Skiexpon ohjelma on kokonaisuudessaan nähtävissä nettisivuilla www.skiexpo.fi.
Pohjoismaiden suurin talviurheilutapahtuma Skiexpo järjestetään 4.–6.11. Messukeskuksessa Helsingissä. Samaan aikaan myös BoardExpo ja Lätkä&Säbä sekä viihde-elektroniikan tapahtuma DigiExpo sekä uusi pelitapahtuma GameXpo.

www.skiexpo.fi, www.facebook.com/skiexpo, #skiexpo

Tags: , , , , ,

Vastaa