Kerro vapaasti millaisia juttuja haluaisit lukea Huipun www-sivuilta? Ja Huippu kiittää!


Tromsø Enduro 18.-21. elokuuta Skibotnissa

D3S_7178
Kuvat: Sjur Melsås / Terrengsykkel

Tromsø Enduro järjestetään tällä kertaa yhteistyössä Skibotn Stifestivalin kanssa, elokuun 18.-21. välisenä aikana.

Tapahtuman puuhamiehiin kuuluva Juha Tolvanen perustelee järjestelyjä näin: ”Halusimme järjestää kisan Skibotnissa, koska sieltä löytyy hyvää polkua ja vaihtelu virkistää. Skibotn Stifestival on järjestetty useampana vuonna, joten fasiliteetit ovat kunnossa.”

Festivaalialueelta löytyy mm. sauna, mökkejä, camping-alue ja kauppoja. Sibotnin Stifestivalin yhteydessä järjestetään myös opastuksia eri poluille ja mm. tekniikka- ja pyörän huolto -kursseja.

”Lauantai-iltana voi kisan jälkeen juhlia Broen Pubissa kultamitalia. Ja joka päivä pääsee saunaan ja paljuun huuhtomaan päivän hiet pois”, Tolvanen hehkuttaa.

Hänen mukaansa ympäröivä maasto tarjoaa kilpailua ajatellen eri tasoisia reittejä ja profiileja.

”Alueella on paljon mahdollisuuksia. Reitit julkaistaan lähempänä kisan ajankohtaa, ettei kukaan käy niitä treenamassa. Alustavasti olemme suunnitelleet kaksi kisapolkua. Polut tulevat olemaan teknisesti helppoa endurotasoa, eli kuoleman pelossa ei tarvitse pyöräillä. Vaikeimmat kohdat voi taluttaa, jos siltä tuntuu. Mitään gäpejä tai vastaava ei ole suunniteltu, mutta jotain pieniä droppeja voi tulla pätkillä vastaan. Suunniteltu korkeusero reiteille on yhteensä 1 000 – 1 500 metriä.”

Tromsø Enduroon odotetaan maksimissaan 50 henkilöä.”Jos tulijoita on enemmän, voidaan mahdollisesti tehdä jotain peliliikkeitä”, Tolvanen lupaa.

Skibotnstifestivalin sivuilta löytyy infoa majoitukseen sekä ilmoittautumislomake. http://www.skibotnstifestival.com/

DSC_1573

DSC_1678

D3S_7544

DSC_1756

Tags: ,

Vastaa