Kerro vapaasti millaisia juttuja haluaisit lukea Huipun www-sivuilta? Ja Huippu kiittää!


Huippu ja Vapaa Lasku -kirja Skiexpossa 30.10. – 1.11.

Huippu kansi_LOW RES
Tervetuloa tänä viikonloppuna Skiexpoon ja Huipun osastolle 6 m 138!

Osastoltamme saatavissa Huippu-lehtien lisäksi myös Matti Verkasalon ja Jarkko Henttosen toimittama Vapaa Lasku –kirja tarjoushintaan 59 €, tekijöiden nimmareilla varusteltuna!

Jäätävänä pakettitarjouksena Vapaa Lasku –kirja, Huipun kestotilaus ja pipo 95 €.

Osastoltamme saatavilla huippuedullisesti myös kaikki törkeän viileät support-kamat: Huipun t-paidat, pipot ja huivit.

Lisää Skiexpon ohjelmatarjonnasta alla.

Welcome!

p.s. Osastomme sijaitsee lähellä Snowstagea.

Vapaalasku-cover-only

Advertoriaali

Skiexpo töräyttää talven käyntiin

Vapaalaskijoita hemmotellaan Skiexpossa pyhäinpäivän viikonloppuna Messukeskuksessa. Tapahtuma tarjoaa fiilistelyä tulevaan talveen kavereiden ja tuttujen kanssa sekä hyviä messutarjouksia. Skiexpon Rail Jam uudistuu, ja Messukeskuksessa nähdäänkin lunta jo heti Skiexpon ensimmäisestä päivästä lähtien. Taidokkaat esitykset ja hyvä meininki takaavat mielenkiintoista nähtävää koko viikonlopun ajan.

Skiexpo on paikka, missä viihdytään ja tavataan kavereita. Messukeskuksen Skiexpo-päällikkö Niko Kantola kertoo, että ohjelmapuoleen ja tunnelmaan kiinnitetään tällä kertaa entistäkin enemmän huomiota. Uudistunut ohjelma-alue tarjoaa katetta koko pääsylipun hinnalle. Fiilistä luodaan muun muassa tunnelmallisella valaistuksella ja musiikilla. Messukeskuksen katon nostaa lauantai-iltana ilmaan rinteissä viihtyvät JVG:n Jare ja VilleGalle. Lauantain after-ski vietetään jatkoajalla Ski Bistrossa messuhallissa bilebändin tahdittamana.

Vapaalaskusta kiinnostuneille Skiexpon Snowstagella esiintyy Peter Reuter, joka heittää ilmaan kysymyksen, onko vapaalasku vaarallista. Vuoristo-oppaana toimivan Peterin esitys kuullaan perjantaina ja lauantaina. Vapaalaskukohteisiin puolestaan pääsee tutustumaan ainakin Sveitsin osastolla.

Lasketteluharrastuksen kuvaamiseen voi hakea vinkkejä ja tehdä hyviä kauppoja samaan aikaan järjestettävien DigiExpon ja BoardExpon alueilla olevilla action camera -osastoilla. Kannattaa tarttua messutarjouksiin ja asiantuntijoiden vinkkeihin!

Jos haluat tulla Skiexpoon lasten kanssa, kannattaa odottaa sunnuntaihin. Osastoilla ja ohjelma-alueilla on huomioitu perheen pienempiä ja käytävilläkin on hieman väljempää.

Skiexpo pe-su 30.10.-1.11. Messukeskus Helsinki
www.skiexpo.fi
www.facebook.com/skiexpo

Vastaa