Kerro vapaasti millaisia juttuja haluaisit lukea Huipun www-sivuilta? Ja Huippu kiittää!


Neli Pictures: Stray Part 2


Talvikauden lähestymistä voi mitata luontohavaintojen lisäksi laskuleffojen julkaisuista. Neli Pictures on aloittanut oman kautensa kaksiosaisen Stray-pätkän julkaisulla. Urbaanilaskemiseen keskittynyt osa 1 näki päivänvalon viikko sitten.

Tänään julkaistavassa kakkososassa tapahtumapaikkoina ovat kotimaiset parkit ja paipit Levillä, Rukalla, Pyhällä ja Ounasvaaralla.

Rukan alppikoulusta tavoitettu laskija Lauri Kivari sanoo ryhmän olevan esitykseensä tyytyväinen: ”Tämä on selkeästi paras julkaisumme tähän asti. Keksittiin idea ja saatiin tehtyä mitä haluttiin.”

Stray kakkosen tekemisestä Kivarille jäi parhaiten mieleen Pyhän episodin kuvaukset, sillä pätkästä seurasi myös fyysisiä muistoja.

”Oltiin Maydayn jälkeen pienellä hyppyrillä rinteen sivussa, kun mursin peukaloni. Tein kaikkiaan viisi yritystä murtuneella sormella ennen kuin homma oli purkissa. Sen jälkeen käsi oli kuukauden kipsissä.”

Nyttemmin Lauri on toipunut. Leffaprojektit ovat saamassa jatkoa tänä talvena.

Laurin lisäksi tällä videolla esiintyvät: Antti Ollila, Anttu Oikkonen, Aleksi Patja, Miika Virkki, Joni Särmö, Joona Kangas ja Valentin Hänninen.

Vastaa