Kerro vapaasti millaisia juttuja haluaisit lukea Huipun www-sivuilta? Ja Huippu kiittää!


Aleksi Patja ja Rukan viimeiset käännökset

aleksi2-2
Kuva: Aku Kallunki

Kausi on purkissa vain teoriassa! Freestylen SM-pronssimitalisti Aleksi Patjan voi edelleen nähdä suksilla, ainakin tällä viikolla…

Mikä meininki Rukalla Aleksi?

Ruka on mennyt nyt kiinni, ei tunnu missään. Onneksi kaverilla on kelkka ja kärry niin pääsee vieläkin mäkeen! Lunta kyllä riittää! Koulu nyt menee tuossa ohella vähän heikommin.. hahah!

Miten pitkään treenailet vielä siellä?

Luultavasti nyt tämän viikon vielä asustan Kuusamossa, mutta sitten muutan takas Rovaniemelle. Jotain ollaan kuvailtu viime viikolla. Odottakaa NELI:n pätkää. Tulee olemaan kova.

Millaiset ovat olosuhteet ja onko siellä vielä paljon jengiä?

Aurinkoiset, lämpimät ja erittäin kesäiset on ollu nyt, jengiähän tuolla ei ole kun hissit on kiinni. Viimeisellä viikolla, kun hissit oli vielä auki niin oli kyllä possea!

Mitä kaikkea sinun on tarkoitus vielä ehtiä näillä lumilla?

No nyt luultavasti ei enää mitään kummempaa, ehkä Ruotsissa ja Norjassa käydään vielä viimevuoden tapaan kuvailemassa jotain.

Sinulla on hieno kausi takana. Mitkä ovat omasta mielestäsi olleet tämän talven kohokohdat?

Vienna Fridge on jäänyt parhaiten päähän! Ensimmäinen citybigair kisa ja mulla oli siellä tosi hauskaa ja pärjäsinkin jopa ihan kohtuu hyvin! (olin 5.), toinen varmaan Whistlerissä ollut WSI, oli hyvä porukka mukana ja tosi hauska reissu. Sieltä kuvattiin pätkäkin (ks. linkki alla).

Olisitko tehnyt jotain toisin?

Mielellään olisin kiertänyt muutaman kisan Ranskassa, mutta rahatilanteen vuoksi ei oikein ollut mahdollista.

Onko sinulla uusia tavoitteita oman urheilijan urasi suhteen? Mihin haluaisit satsata?

Ainahan niitä tavoitteita tulee. Mulla on ollut sellainen ikuisuusprojekti opetella pyörimään feikistä väärään suuntaan, nyt voisin sanoa että alkaa jo sujumaan, mutta sitä mulla ois tarkotus harjottaa nyt vähän enemmän! Ja no oishan se kiva päästä kisoissa podiumille!

Tulevaisuuden suunnitelmia?

Ens kaudella tulen varmaan pysymään vähän enemmän Euroopan puolella ja varmaan kierrän aikalailla vaan Keski-Euroopan kisoja, kun tämä kausi söi aikalailla kaiken budjetin..

Miten sujuu slopestyle-laskijan kesä?

Yritän suorittaa koulua ja käydä kesätöissä siinä samassa, sitten luultavasti tulee aika paljon asuttua tuolla Rollohallissa Rovaniemellä, mikä on sinne viime talvena avautunut, just siihen minun naapurustoon onneksi! Siellä tramppaa ja skeittausta. Sitten tietysti vesihyppyriä ja alkusyksystä toivottavasti jonnekin lumille!

Vastaa