Kerro vapaasti millaisia juttuja haluaisit lukea Huipun www-sivuilta? Ja Huippu kiittää!


Uusi freestyle-aiheinen kuvakilpailu alkaa

Moe_JonS_L2A
Pääkaupunkiseudulla vaikuttava freestyleseura Moebius on käynnistänyt kaikille avoimen kuvakisan, aiheenaan freestyle-hiihto. Aiheeseen suhtaudutaan kisassa väljästi, ja mukaan hyväksytään otoksia lajin harrastamisesta, treenaamisesta, kilpailemisesta, vapaalaskusta ja chillaamisesta. Kisaan voi osallistua digikuvilla ja videoklipeillä.

Tuomaristossa istuvat freestyle-laskija AJ Kemppainen, Paromcampsin Stephan Sutton ja Huipun kuvatoimittaja Mikko Lampinen.

Kilpailuaika päättyy 30. huhtikuuta. Still-kuvasarjan voittaja saa järjestelmäkameran, videokuvasarjan ykkönen kypäräkameran.

Moebius ry:n puheenjohtajan Timo Sallisen mukaan valtakunnallisen kisan tavoitteena on palvella kaikkia freestylelaskijoita, myös niitä, joita kuvaaminen kiinnostaa kilpailemista enemmän.

”Kuvaaminen on yksi tärkeä nykypäivän freestylen muoto, ja taitavia freestylekuvaajia löytyy kaikista ikäryhmistä”, sanoo Sallinen.

Edistyksellisyyttä arvostava Moebius haluaa valmennus- ja kilpailutoiminnan lisäksi tarjota laskijoille mahdollisuuden osallistua ja kehittyä laskukuvaamisessa yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa.

”Olemme tällä hetkellä Suomen paras freestyleseura ja haluamme jatkossakin pitää tämän statuksen. Haluamme myös kehittyä ja vastata niihin haasteisiin, joita seuramme ja muut freestylelaskijat meille asettavat”, kertoo Sallinen kisan taustoista.

Ski Sport Finlandin jäsenseura Moebiuksella on 150 jäsentä, ja se on tunnettu staralaskijoistaan. Meneillään olevissa talviolympialaisissa seuraa ovat edustaneet Jussi Penttala, Lauri Kivari ja Otso Räisänen.

Lisätietoa kaikille avoimesta kuvakisasta tässä.

Vastaa