Kerro vapaasti millaisia juttuja haluaisit lukea Huipun www-sivuilta? Ja Huippu kiittää!


Nordic Hooligans: Kikkailua Serenassa


Teksti: Paul Mikkonen Kuvassa: Aleksi Laitinen, Paul Mikkonen, Aj Kemppainen pohjoisessa

Huh, vihdoinkin säät kylmenee myös täällä etelässä ja pääsee hihtokeskuksiin laskemaan! Espoon Serena aukesi viime sunnuntaina, ja mäkeen on keretty asentamaan jo useampi reili! Kuvia Serenasta tässä.

Myös Talma aukesi tiistaina ja sinnekin on pistetty jo muutamia reilejä mäkeen. On kyllä mahtava fiilis päästä taas ottamaan vanhoja sekä uusia temppuja haltuun ja löytää sitä varmuutta jota kaivataan, kun lähdetään kuvailemaan katuspotteja kaupungille.

Ajatukset siitä mitä haluaa toteuttaa tulevana kautena alkaa koko ajan tulla ajankohtaisemmaksi, ja on siistiä päästä aloittamaan kuvaukset mahdollisimman nopeasti. Valitettavasti alku talveen on ollut lumen suhteen hieman heikko, mutta eiköhän sitäkin kohta tule.

Ohessa muutama kikkailuklippi Serenasta Jussi Monosen kanssa:

//Paul Mikkonen

hooligans.vevemedia.com

facebook.com/nordichooligansthemovie

Tags: , , , , ,

Vastaa