Kerro vapaasti millaisia juttuja haluaisit lukea Huipun www-sivuilta? Ja Huippu kiittää!


Mikä on Huippu?

Teksti ja kuvat: Mikko Lampinen

Uuden vapaalaskuun erikoistuneen lehden tekeminen ja julkaisu on ollut ajatuksissamme jo pitkään. Viime vuoden lopulla ajatukset ja suunnitelmat alkoivat muuttua toteutettaviksi. Tuntui myös siltä, että hetki on oikea.

Suomesta löytyy nykyisin paljon intohimoisia vapaalaskun harrastajia, jotka ovat kiinnostuneita lukemaan tasokkaita juttuja reissuista, välineistä ja mielenkiintoisista hahmoista alalla. Mikä parasta, suomalaisista löytyy tänä päivänä myös maailmaluokan tekijöitä, jotka ovat erittäin motivoituneita aloittamaan puhtaalta pöydältä, uudella tyylillä tehtävän julkaisun toteuttamisen.

Vakituista tekijäkaartiamme ovat mm. Tero Repo, Rami Hanafi, Arto Majava, Junnu Laine, Petri Kovalainen, Ode Siivonen, Kalle Leinonen, Riku Lavia, Jaakko Posti, Mika Merikanto, Skipe Oivo, Jani Johansèn, Ville-Petteri Määttä ja Matti Räty. Kuvatoimittajana toimin minä, Mikko Lampinen, ja vastaavana päätoimittajana Ulriika Niemelä.

Suuren luokan leukojen louskutuksesta vastaavat Setämiehet Tomi ”Reuna” Reunanen ja Teemu ”Temppu” Ripatti. Suksitestipuolta hallinnoi Janne Mukkala tiiminsä kera. Freestyle-sukset on järjestänyt riviin mm. freestyle-seura KuoSissa vaikuttavat jibbailijat.

Tässä tekijämme pähkinänkuoressa, lisää vahvistusta riveihimme olemme saaneet jatkuvasti, mistä olemme enemmän kuin iloisia. Esimerkiksi kevätnumeromme surf-osuudesta on tulossa todellinen spektaakkeli, jossa pääsemme nauttimaan kansainvälisesti tunnetuimman surf-kuvaajamme Timo Järvisen otoksista.

Itselläni on kuvatoimittajana ollut pitkä ja työteliäs talvikausi. Kuvaukset alkoivat joulukuussa Suomen Lapissa, ja sinne ne myös toukokuun puolessa välissä päättyivät. Väliajan olin muun muassa Chamonixssa, Zillertalissa, Lyngenissä, Tamokissa ja Kilpisjärvellä.

Tässä muutama kuva tunnelmistamme kauden varrelta

Kommentti kirjoitukseen “Mikä on Huippu?

Vastaa